Category: Vit

Under hösten greps bland annat ett antal män i en stor kokainhärvan där två män med anknytning till Höglandet dömts för grovt narkotikabrott. Hurtig tillbaka efter skadorna. Besiktas portar egna supportrar från Malmö. Serena briljerade i systermötet i US Open. Jönköpings län En socialdemokratisk politiker som kandiderade i regionvalet i Jönköpings län är dömd för misshandel och narkotikabrott.

Videos

KNARK och NARKOTIKA dödar Malmö Hyresvärden ville säga upp hyresgästen – efter att polisen hittat narkotika, granater och ammunition i lägenheten. Men på grund av ett. Narkotikabrott, 14 fall av häleri, häleriförseelser, flera fall av stöld, upprepade fall av grov olovlig körning, rattfylleri och ringa narkotikabrott. Jönköpings län En socialdemokratisk politiker som kandiderade i regionvalet i Jönköpings län är dömd för misshandel och narkotikabrott.

Privat japanesse narkotika nära Malmö -

Det var sajten Samhällsnyttsom tidigare hette Avpixlat, som först uppmärksammade detta. Polisen kunde gripa mannen efter tips om hantering av en större mängd narkotika i form av MDMA och amfetamin. Nu säkrar klubben även upp två av framtidens stora löften. Kökschef Christian Ek och bistroansvarige Lena Sjögren tog emot det prestigefyllda priset på evenemanget Mat i Växjö på fredagskvällen. Tillslaget gjordes efter en tids spaning mot ett antal individer som kopplas till narkotikaärendet. Läs hela artikeln med vårt premiumpaket.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 comments

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *